El Sala5 Martorell s’imposa lluny de casa i segueix manant a la taula

778

Triomf del primer equip del Sala5 Martorell a la pista del filial de l’Industrias Garcia (3-5), que fa més líders encara els vermells. Amb un ple de triomfs, els de Víctor González estan establint un ritme molt alt que pocs equips tenen a l’abast assolir. A la pista colomenca, els vermells van tancar la primera meitat amb l’empat a 2 però en el segon temps van prémer l’accelerador per obrir forat en el marcador i assegurar-se tres punts més que els situen primers a la taula.

Després d’aquesta jornada, els martorellencs manen a la taula amb 18 punts i encara no han cedit terreny. La propera setmana rebran la UD Ibiza, que se situa a dos punts de distància a la taula.

Primer mes sense perdre

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar ahir sense gols contra l’Atlètic Lleida i ha tancat el primer mes de competició invicte. Amb aquest punt, els blanc-i-vermells se situen segons i encara no saben què és perdre aquest curs.

En el partit d’ahir al migdia, tots dos equips van gaudir d’oportunitats de gol, però els martorellencs van avisar més aviat. Primer va ser Marc Carbonell, que va servir una falta lateral, i més tard Eric Arévalo en una rematada que li va entregar Àlex Torres.

La defensa lleidatana posava molt problemes en la sortida de pilota als de Javi Cuesta i Chiné i Soldevila van poder desfer l’empat just abans del descans, però les seves oportunitats no van prosperar. En la conclusió del primer temps, Àlex Torres va poder fer l’1 a 0 després que David Olid progressés per la banda dreta i li servís la pilota, però Torres va errar la rematada de cap.

En la represa, Soldevila va tenir una nova oportunitat per fer gol en una ocasió molt clara, però la defensa blanc-i-vermella va evitar-ho. Dos controls errats d’Arévalo i d’Olid van impedir que els martorellencs marquessin, però l’intercanvi de cops va seguir. Mancaven només dos minuts per al 90 quan Toni Domínguez va salvar la diana lleidatana.

Amb l’empat a zero, els martorellencs van endur-se un punt que els deixa en una situació molt positiva a la taula. El tècnic Javi Cuesta va admetre que van treure un partit endavant davant d’un rival “molt exigent”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En el partit d’ahir, Xavi Torres i Uri Muñoz van disputar els seus primers minuts en lliga després de recuperar-se de dues lesions.

En clau femenina, empat del sènior femení del CF Martorell al camp del FC Levante Las Planas (2-2), la primera jornada en què les blanc-i-vermelles van puntuar. Mara Rodríguez va sumar per partida doble abans del descans i va avançar les martorellenques a Sant Joan Despí. Una acció en fora de joc i un penal dubtós va permetre a les locals empatar el partit i esgarrapar un punt.

Segons ha admès l’entrenador blanc-i-vermell, Víctor Marco, el treball que va fer ahir l’equip va ser el més seriós del curs, “hem competit des del principi fins al final”.

Víctor Marco, entrenador CF Martorell

Amb el punt que van sumar ahir, les blanc-i-vermelles escurcen la distància a la taula amb el Gimnàstic Manresa.

Tornen a guanyar per ser líders

Passem a l’handbol, amb el triomf del primer equip del Club Handbol Martorell a la pista de l’Handbol Ègara (30-31). Malgrat tractar-se d’un resultat molt ajustat, els groc-i-negres han tornat a manar en el marcador i es converteixen en els líders en solitari de la taula, amb 8 punts. La propera jornada, els de Christian Stahringer rebran l’Handbol BCN Sants.

En bàsquet, derrota del primer equip del club Bàsquet Martorell a la pista del CB L’Hospitalet (90-69). A la pista del líder, els blaus van anar a remolc des del primer temps. L’alta capacitat anotadora dels riberencs va marcar el partit, que va estar dominat pels locals. La reacció dels de Jordi Pi va arribar al tercer període, amb un parcial de 21 a 28, però en els últims deu minuts L’Hospitalet va doblar-ne l’anotació i va assegurar-se un triomf que el fa més líder encara. Amb la derrota de dissabte, els martorellencs sumen un balanç de dues victòries i dues derrotes.

I en waterpolo, empat de l’absolut femení del Club Natació Martorell (7-7) a la piscina del CN Montjuïc en la segona jornada de la lliga regular. Les de Rafa López van capgirar un inici un pel feble per endur-se un punt cap a casa. L’entrenador martorellenc demana temps per a la plantilla que dirigeix

Rafa López, entrenador CN Martorell

Les de Rafa López se situen a la quarta plaça, amb tres punts, i aquesta setmana tindran descans.