Sala5 (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell ja s’ha assegurat disputar la Copa del Rei de manera matemàtica la propera temporada i ara persegueix la promoció d’ascens a Segona, que és a només un triomf de diferència. Ho ha aconseguit després de guanyar el CN Sabadell (2-4) i seguir segon a la taula. Els martorellencs van tombar els sabadellencs en un partit on van signar un inici brillant, avançant-se en el marcador i establint les primeres diferències a l’electrònic.

Tot i la reacció del conjunt local, la segona meitat va tenyir-se de color vermell i va mostrar la bona gestió dels martorellencs en els minuts decisius del partit. Amb tot, un triomf que posa el Sala5 en la millor posició per assegurar-se lluitar per l’ascens a Segona Divisió. Per a l’entrenador vermell, Víctor González, el bon inici del partit va ser determinant en la victòria i diu que se centren en l’últim triomf que perseguiran en 15 dies.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Aquesta setmana hi haurà descans, tot i que es disputarà el partit que resta entre L’Hospitalet Bellsport i el Futsal Mataró,  ajornat per casos de coronavirus. A quatre punts de la primera plaça, als vermells els faria falta un triomf contra el FS Manresa per assegurar-se el segon lloc i la lluita per l’ascens.

De dos en dos en waterpolo

En waterpolo, doble victòria dels absoluts del Club Natació Martorell. A casa, el masculí va guanyar el CW Anglès contundentment, (17-4) i se situa segon a la classificació a un triomf del líder. En clau femenina, últim triomf de la primera fase de lliga per a les martorellenques. Les de Rafa López van imposar-se al CN L’Hospitalet (9-13) i ja es preparen per jugar pel títol de lliga en la següent fase.

La permanència, a cinc punts

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre ahir davant l’Atlètic Lleida (0-3), un dels conjunts que marcava la permanència, i queda a cinc punts de la salvació, que l’estableix el FC Martinenc. Els blanc-i-vermells, dirigits per Sergi Seró, van tenir la primera ocasió molt aviat, quan només passava un minut de partit, i en què Soufian Grana es va connectar en llarg amb Xavi Marco creuant una passada molt llunyana. Però la resposta dels visitants no es va fer esperar i en un còrner molt ben executat Jordi Fabregat va rematar a plaer dins l’àrea petita.

La defensa lleidatana s’anava fent forta a mesura que passaven els minuts i blocava qualsevol intent dels blanc-i-vermells de sortir amb la pilota jugada. Els de Seró hi contestaven de la mateixa manera, guanyant intensitat en defensa, i Adrià Aguilera es va atrevir amb un xut llunyà, alhora que Roger Gorrea també ho provava amb un xut potentíssim. Però de nou des d’un còrner i en una pilota que va quedar morta en la línia de gol, els lleidatans van marcar just abans del descans.

En la represa, els martorellencs van posar una marxa més en el seu joc i van tenir el gol molt a prop. Primer, Eric Arévalo va enviar la pilota al pal i després, Xavi Marco va intentar una vaselina que duia molt perill. A mitja hora per al final, els porters brillaven per evitar les dianes en contra. La sentència va arribar a un quart d’hora per al final, quan Roger Canadell va recollir una pilota a la frontal de l’àrea després d’una centrada i va fer el tercer. Sergi Seró, que ahir va dirigir l’equip, ha admès que l’equip va signar un bon inici tot i que els lleidatans van aprofitar millor les seves opcions.

Sergi Seró, entrenador CF Martorell

Amb els resultats d’aquesta jornada, els blanc-i-vermells són penúltims i se situen a cinc punts de la permanència. El primer equip femení va perdre a domicili contra el FC Pardinyes (4-2) i es queda quart per la cua.