El Martorell Pàdel Club celebra aquest cap de setmana el torneig solidari en favor de Creu Roja Baix Llobregat Nord, una cita que se celebrarà a les pistes de pàdel del Pavelló Municipal Can Cases des de primera hora del matí de dissabte fins quarts de set del vespre de diumenge. L’entitat que dirigeix Francesc Cortadella reprèn aquest torneig dos anys després de l’última edició i ho fa per a demostrar la seva cara més solidària i unir-la amb el pàdel en un dels campionats més arrelats entre els seguidors del club. Els jugadors que hi prenguin part aportaran dos quilos d’aliments amb la inscripció.

Amb 47 parelles inscrites, la xifra més alta de participació de la història, la competició es divideix en Segona i Tercera femenina; Primera, Segona i Tercera masculina i sub16, la novetat d’enguany. Tot i que en el torneig del 2019 ja van participar-hi quatre duples de l’escola, el bon estat de forma de l’escola de pàdel hi dona enguany continuïtat i fa que els jugadors més petits també hi prenguin part.

Unir esport amb solidaritat a Can Cases

Un dels membres de la junta directiva del club i organitzador del torneig, Alberto González, exposa que les ganes dels jugadors que hi participen són de col·laborar i passar un bon cap de setmana, “la gent vol jugar no només per competir, sinó per l’ajuda que donem a Creu Roja Baix Llobregat Nord”.

Alberto González, membre Martorell Pàdel Club

Sobre la presència de parelles sub16, explica que és gràcies a la bona feina que s’està fent des del club. “Els nens estan molt motivats amb els seus monitors i cada cop volen més jugar a pàdel”, exposa sobre el creixement que està tenint l’escola de l’entitat.

Alberto González, membre Martorell Pàdel Club

Els jugadors que hi participen aportaran dos quilos de productes que no caduquen aviat, tot i que també s’hi pot participar encara que no es jugui el torneig, i és que el Martorell Pàdel habilitarà una urna al Pavelló Municipal Can Cases per a dipositar-los. Les finals de les sis categories tindran lloc a partir de les 15.00h en totes les categories i és previst que el torneig tanqui amb les finals cap a les 18.00h.