Escenari Secret aproparà gent de l’esport a les tendències culturals

727
Escenari Secret
Escenari Secret 2019

L’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona organitza, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, la 6a edició d’Escenari Secret, aquest dissabte. Una proposta artística i multidisciplinària que vol fidelitzar els usuaris habituals de la cultura martorellenca i, alhora, atraure nous públics. La manera d’aconseguir-ho és mitjançant una experiència sorpresa per als participants, a qui només s’informa del lloc i hora d’inici de l’espectacle.

L’Escenari Secret d’enguany es farà aquest dissabte a partir de les 21.00h, a l’Enrajolada Casa-Museu Santacana. Aquest cop va adreçat a públics esportius i usuaris que fan activitat als equipaments de Martorell. Portarà per nom FLEX i mostrarà experiències que fusionen les arts i l’esport, creant un binomi participatiu i divertit, per reflexionar i prendre consciència del món en que vivim.

La proposta s’adreça a un públic molt transversal quant a edat, des dels 14 anys i fins a persones grans. Pretén “acostar el públic de l’esport a les pràctiques culturals i de creació, un públic que habitualment no participa en el món cultural del municipi, i en realitat es proposaran espectacles vinculats a les activitats esportives, que molt sovint tenen una base artística”. Així ho destaca el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l'Ajuntament

A l’activitat hi participaran un màxim de 80 persones, repartides en dos grups. “Viuran una bateria de propostes artístiques que poden incloure el teatre, la dansa, la música o les noves tendències, amb la participació d’actors, ballarins i cantants. Tots ells, artistes d’una qualitat contrastada”, apunta el regidor.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l'Ajuntament

El 6è Escenari Secret de Martorell comptarà amb la participació de diverses entitats de la nostra població, que d’aquesta manera establiran un binomi entre la cultura i l’esport.