Final de curs de l'Escola Municipal de Música
Final de curs de l'Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Martorell posa en marxa els seus tradicionals concerts de Nadal. Una mostra del treball que han fet els diferents grups instrumentals d’aquest curs, on tornaran a compartir i gaudir de la música a través d’aquests concerts on l’alumnat té tot el protagonisme.

Els alumnes començaran les actuacions els dies 20, 21 i 22 els, a les 18.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Hi haurà conjunts instrumentals, combos musicals, ensenyament bàsic de conjunts adults i altres formacions grans com la Big Band.

Divendres, 17 de desembre, “començarem amb les intervencions d’alguns combos, a les 19.30h. Seguidament, es donarà pas a la sempre divertida Jam Session de cada últim divendres de mes”, esmenta el cap d’Estudis de l’Escola de Música, Eloi López.

Eloi López, cap d'Estudis Escola Municipal de Música

Des de l’Escola Municipal es mostren molt contents amb el fet de poder duu a terme noves audicions presencials, tot i les condicions actuals. López creu que “hem d’agrair el poder fer una petita mostra del que estem fent en els diferents grups instrumentals, encara que amb algunes mesures com el control de l’aforament o el portar a sobre el passaport COVID per a alguns concerts”.

Eloi López, cap d'Estudis Escola Municipal de Música

Cal destacar que, degut a l’actual estat de la pandèmia, s’hauran de realitzar controls d’accés a l’Auditori Joan Cererols a través de reserva d’entrades i limitar a tres el nombre d’entrades pels acompanyants de l’alumnat. Als alumnes participants no els caldrà reserva d’entrada. Podeu consultar qualsevol altre dubte a través del telèfon 93 775 19 48.