El Torrent de Llops esdevé seu de la final de la Copa Catalunya Femenina Kopparberg de rugby

3570
Final Femenina Copa Catalunya Rugbi
Les del Poble Nou - Enginyers, gaudint de la victòria

Martorell ha acollit la final de la Copa Catalunya Femenina Kopparbeg de rugbi que ha enfrontat  el Barcelona Enginyers Rugby i el Gòtics Rugby Club de Barcelona aquest diumenge al Complex Esportiu Torrent de Llops. El Club de Rugby Martorell era l’encarregat de dirigir l’esdeveniment i ha aconseguit que la final hagi estat un èxit d’assistència i organització. En el partit, les enginyeres de Poble Nou s’han acabat imposant a les també barcelonines gòtiques amb un resultat final de 29 a 5 i s’han proclamat vencedores del Campionat.

Les grades del Torrent de Llops s’han omplert de gom a gom per gaudir de la final de la Copa Catalunya Femenina de Rugby. Entre els assistents, han estat presents la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera i el regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas així com també ha assistit el president de la Federació Catalana de Rugby, Ignasi Planas.

El partit s’ha viscut amb gran intensitat i animació des de les grades, i un cop finalitzat l’enfrontament, tots dos equips han pujat fins a la llotja per a l’entrega de premis i trofeus. La jornada ha estat tot un èxit tot i ser la primera experiència del Club Rugby Martorell organitzant un esdeveniment d’aquestes característiques. La Montserrat Ceballos, membre de la junta directiva del club, ha reconegut que per a l’entitat aquesta assignació era un repte que afrontaven amb moltes ganes.

“És molt important per a nosaltres com a club poder organitzar aquest esdeveniment, hi ha hagut una gran col·laboració de part de molts socis per a què aquesta jornada surti perfecta. Que la Federació confiï en nosaltres i les nostres instal·lacions per organitzar aquesta final és un repte molt important per a l’entitat” ha comentat Ceballos.

Montserrat Ceballos, membre de la junta directiva del Club Rugby Martorell

Un nou assoliment

L’organització d’aquesta final suposa un dels actes que servirán per commemorar el 20é aniversari que el club esportiu martorellenc celebrará el proper any 2018. Des de l’entitat, esperen que activitats i esdeveniments com aquests ajudin al club a crèixer en nombre d’esportistes i notorietat dins el municipi.