La Volta Ciclista a Catalunya passa per Martorell en la seva darrera etapa

2792
Volta Ciclista a Catalunya
Volta Ciclista a Catalunya.

Martorell ha format part de la darrera etapa de la 97a Volta Ciclista a Catalunya,  degut a que part del recorregut d’aquesta última jornada de competició ha trepitjat asfalt martorellenc. A mig matí, els ciclistes competidors d’aquesta cursa han creuat el pont dels Prínceps d’Astúries – al costat del Pont del Diable – i han ascendit el Congost en direcció Sant Andreu de la Barca. Els ciclistes més esperats d’aquesta Volta  eren els espanyols Alejandro Valverde (Movistar Team) i Alberto Contador (Trek-Sagefredo) així com el britànic Chris Froome, triple campió del Tour de França.

Volta Ciclista Catalunya
Volta Ciclista Catalunya

Aquesta etapa l’ha acabat guanyant el ciclista murcià Alejandro Valverde, qui també s’ha proclamat campió de la Volta Ciclista Catalunya 2017. El madrileny Alberto Contador i el català Marc Soler (Movistar Team) han completat el podi d’aquesta edició de la Volta.

La Volta Ciclista a Catalunya fa 11 anys consecutius que escull Martorell com un dels municipis que conformen el recorregut de la competició. Pel que fa a la competició d’àmbit nacional, la ‘Vuelta’ Ciclista a Espanya, ja fa cinc edicions que no inclou el nostre municipi a les seves etapes. El darrer cop va ser el 26 d’agost de 2016 en l’etapa Andorra-Barcelona.