El vídeo promocional de la Festa Major convida els martorellencs a ‘treure les banyes’ al carrer

2475

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell ha preparat un vídeo promocional de la Festa Major 2017, en el que destaca la intervenció de martorellencs fent banyes amb la mà, el símbol identificatiu de la celebració d’enguany. Aquest gest, que s’inspira en el diable i el gat i que té té relació directa amb la llegenda de la creació del pont del Diable, vol engrescar tothom a participar en els actes programats entre els dies 14 i 16 d’agost. A més d’aquest vídeo, la Festa Major tindrà un ampli seguiment mediàtic i a les xarxes socials.

El vídeo de la Festa Major de Martorell 2017 té una durada de poc més d’un minut i inclou en tot moment la icona d’una mà amb els dits índex i menut aixecats i l’anular, el mig i el polze aplegats i amb uns ulls incorporats. Aquesta creació del dissenyador local Lluís Cintas simbolitza les banyes del diable, i una segona mà -situada al darrere seu, més petita i amb uns bigotis- que representa el gat de la llegenda. Des de la regidoria de Cultura es vol que els martorellencs immortalitzin aquest gest de treure les banyes al carrer durant 3 dies i ho pengin a les xarxes socials.

Seguiment de la Festa Major a les xarxes socials i als mitjans de comunicació

La Festa Major 2017 tindrà una àmplia cobertura a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació locals. L’etiqueta #FMMartorell aglutinarà les imatges i aportacions que vulgui fer tothom qui participi de la festa a través del compte @festhomartorell de Facebook, Twitter i Instagram. El seguiment de les activitats de la festa podrà fer-se a través de l’App Fes-t’ho a Martorell.

També es recollirà tota l’agenda dels actes, prèvies, reportatges, entrevistes i galeries d’imatges en aquest canal de notícies. Per la seva banda, Ràdio Martorell farà prèvies dels actes festius durant els propers dies a través del seu Radioinformatiu (13.30h) i retransmetrà en directe el pregó a càrrec de Mercè Comes i Àlex Casanovas des del balcó de l’Ajuntament el dia 14 d’agost, a partir de les 18.30h.

Descarregueu aquí el programa de la Festa Major de Martorell 2017.