L’Esplai d’Avis de La Vila ha apropat 250 persones als concerts al pati dels dissabtes de juliol

1306
Concerts al pati, de l'Esplai d'Avis La Vila
Concerts al pati, de l'Esplai d'Avis La Vila

L’Esplai d’Avis de La Vila ha posat aquest dissabte al vespre el punt i final al cicle de concerts al pati que ha celebrat durant el mes de juliol. 250 persones han assistit al conjunt de 5 convocatòries que ha fet l’entitat, que farà un parèntesi estival per reprendre les activitats a la tardor, amb una obra de teatre.

Les notes musicals de Jaume Artó i Carles Ribas han sonat durant els cinc dissabtes de juliol al pati de la Casa Mestres, seu de l’Esplai. “En el total d’actes, han vingut unes 250 persones. És una mica menys que l’any passat, però entenem que aquest juliol hi ha hagut moltes activitats els caps de setmana a Martorell i segur que això hi ha influït”, destacava el president de l’Esplai, Víctor Pujol. Tot i així, considera que “estem contents, perquè reunir tanta gent no és gens fàcil i crec que s’ho han passat molt bé en totes les cites”.

Entrevista a Víctor Pujol i Cisco Querol

Aquest dissabte, Jaume Artó ha posat el punt i final a una vetllada a la que hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el regidor de Gent Gran i Salut Albert Fernández i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera. L’alcalde ha destacat que “l’Esplai és molt dinàmic i és molt bo que feu activitats com aquesta, que tenen molt bona resposta per part de la gent. Us animo a continuar organitzant activitats”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Durant la vetllada s’han posat a la venda un recopilatori de poemes d’Antonieta Vidal, titulat Poemes des del cor.

Teatre, propera activitat de l’Esplai

Un dels reptes de l’Esplai és, segons explica el president “diversificar l’oferta i atraure nous públics”. Per a fer-ho possible, el secretari de l’Esplai, Ciscu Querol, explica que “estem preparant una representació teatral per celebrar les més de tres dècades d’existència de l’Esplai. Farem un conjunt de 15 números musicals en playback que portarà per títol Frenesí al jardí”. Els assajos es reprendran a finals d’agost i encara “hi ha temps si algú s’hi vol afegir. Ens ho passarem molt bé”, explica. És previst portar a escena aquesta obra el proper 28 d’octubre a la Casa de Cultura de La Vila.