El voluntariat de la FHSJDM reprèn les seves tasques al centre hospitalari

655

L’equip de persones voluntàries de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) torna a col·laborar progressivament de forma presencialment amb el centre hospitalari, després de dos anys i mig sense poder fer-ho a causa de la pandèmia. Aquest any, a més de fer els obsequis per a les persones ingressades i per a l’equip de professionals de l’entitat, els han pogut repartir personalment. Aquest any han creat uns “Àngels” en paper de colors.

Des de la FHSJDM, volen agrair la seva predisposició i la tasca que fan de manera altruista i solidària, i el director gerent de l’entitat, Jordi Trelis, els ha lliurat una flor de Nadal i ha destacat la seva voluntat d’ajut.

La Mercedes López fa cinc anys que fa de voluntària a la FHSJDM. Després de patir un càncer i rebre el suport de diferents voluntaris al centre hospitalari, ho va veure clar, ella també volia fer-se voluntària i agraïr d’aquesta manera tota la bona energia rebuda desinteressadament.

Tot i que encara treballa i té cura dels seus tres néts, treu temps per dedicar-se a aquesta tasca que assegura li fa donar molt però rebre encara més.  “Et fa valorar tot el que tens i és molt el que reps!”. També ha volgut destacar que “no és fàcil per la càrrega emocional que té en certs moments”, però que “et recompensa totalment”. I ha explicat que ha hagut de formar-se per conèixer que cal fer en les diferents situacions que es troben.

El voluntariat de la FHSDJM està format per 12 persones que, des de fa més de 7 anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari. Durant l’any protagonitzen dues accions molt esperades per tothom, com l’entrega de la rosa el dia de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal.

L’equip de voluntàries i voluntaris de la FHSJDM esperen amb il·lusió poder col·laborar aquest any que començarà al 100%, donant suport a totes aquelles persones que visiten o han d’ingressar-se al centre hospitalari.