Els ciutadans de Martorell protagonitzen la nova campanya de foment del transport públic

2187

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra a tot Catalunya del 16 al 22 de setembre, l’Ajuntament de Martorell ha impulsat una campanya per a fomentar l’ús del transport públic. Amb el títol ‘A Martorell som més de bus’, la campanya remarca els avantatges d’utilitzar aquest servei i anima els usuaris a fer-ho. Més puntualitat, noves línies, vehicles més moderns i servei de cap de setmana són alguns dels aspectes que posen en valor els ciutadans de Martorell que protagonitzen la campanya, que es pot trobar a les marquesines del servei d’autobusos del municipi.

La Setmana Europea de la Mobilitat té com a objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, per exemple els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També vol visualitzar noves possibilitats en l’ús de l’espai públic, millorant la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Martorell té previst dur a terme diverses accions durant aquest any. A finals d’octubre, els martorellencs podran provar el primer bus autònom de Catalunya, un vehicle elèctric i sense conductor que circularà en proves per vuit municipis. A més, durant aquest curs s’implantaran els camins escolars segurs que promouen una mobilitat més segura i sostenible per als desplaçaments fins a l’escola: a peu i en bicicleta. D’aquesta manera, es millora la mobilitat dels carrers de l’entorn de les escoles i es contribueix també a la millora ambiental d’aquests espais.

Campanya foment transport públic