Els equips de Martorell i Esplugues, campions de la fase regional del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court

481
Fase Regional Torneig 6vs6 Cruyff Court

La seu de la Fundació Cruyff Court al camp de Les Carolines ha acollit aquest dissabte la fase regional del ‘Torneig 6vs6. Sortiu i gaudiu’. Aquesta ha aplegat uns 120 jugadors i jugadores que representaven els campions de la fase local. Els equips ‘Los Lola’, de l’Escola Lola Anglada de Martorell, i l’equip d’Esplugues de Llobregat s’han proclamat primers classificats de la categoria masculina/mixt i femenina, respectivament.

L’equip masculí/mixt de l’Escola Lola Anglada, ‘Los Lola’, que ja es va proclamar campió de la fase local del torneig el passat 14 d’abril, ha fet un campionat excel·lent. A la fase de grups ha superat l’Esplugues de Llobregat per 5-0 i a l’Hospitalet de Llobregat per 0-3. Després d’aquests resultats, han accedit directament a les semifinals, on han guanyat 0-1 a l’equip de València. I un cop a la final, han fet valer la seva condició d’equip local per imposar-se al Sant Vicenç dels Horts per 1-0 i emportar-se el títol. 

Pel que fa al conjunt femení de Martorell, també de l’Escola Lola Anglada (‘Lola’s Girls’), ha començat la fase de grups amb derrota: 0-2 ha perdut contra l’Esplugues de Llobregat. Al següent partit no ha estat capaç de passar de l’empat 0-0 contra l’Hospitalet de Llobregat. Tot i això, ha accedit als quarts de final, on ha superat a l’equip de Sant Vicenç dels Horts a la tanda de penals. A la ronda de semifinals les martorellenques han empatat 0-0 contra València, però han caigut eliminades als penals.

Finalment, la final de la categoria femenina s’ha disputat entre els conjunts d’Esplugues de Llobregat i de València, quedant campiones i subcampiones respectivament. Les espluguines s’han adjudicat el trofeu de campiones després d’imposar-se a la tanda de penals. Els dos equips que s’han proclamat campions d’aquesta fase regional han accedit a la fase nacional d’aquest torneig, que se celebrarà el pròxim diumenge 2 de juny a Igualada.

Aquest ‘Torneig 6vs6. Sortiu i gaudiu’ es basa en els valors, destacant la importància de competir, conèixer gent i passar-s’ho bé en un format competitiu amb fase local, regional, nacional i internacional.