Els equips del Martorell Pàdel Club acabaran les lligues que va aturar el coronavirus

913
Martorell Pàdel Club
Martorell Pàdel Club

El pàdel s’ha convertit en el primer esport que ha reprès la nova normalitat. El Martorell Pàdel Club ha posat en marxa la gran majoria dels seus equips i ho ha fet amb entrenaments i amb els primers partits de la represa. Els conjunts de la lliga PadelCat i els federats han tornat a prendre el contacte amb les pistes i ja han pogut disputar els primers enfrontaments amb què sembla que la normalitat comença a instal·lar-se al pàdel. La llia social tornarà a engegar el mes de setembre.

Els equips que han tornat a connectar-se amb el ritme d’entrenaments i partits són els femenins de 3a i 4a categoria, els masculins de 2a i 3a i els mixtes de PadelCat, mentre que en els equips federats, el de 3a masculina i els veterans també han tornat a la lliga.

El responsable de competicions del Martorell Pàdel Club, Beto Tornielli, explica quins són els equips que seguiran sense lliga, fins que es reprengui, i avança que és una competició que s’anirà allargant.

Beto Tornielli, responsable competicions Martorell Pàdel Club

Per altra banda, exposa com s’han adaptat a les mesures d’higiene i quins són els procediments que han seguit en la tornada dels esportistes a les pistes del Pavelló Can Cases.

Beto Tornielli, responsable competicions Martorell Pàdel Club

En la jornada que s’ha disputat aquest cap de setmana l’equip de 4a femenina, el de 2a masculina i el mixte han caigut, contra el Delfos, el PC Cabrera i el CP Cornellà, respectivament, mentre que el 3a masculina i el 3a femenina han guanyat, davant El Molí i el CT Olesa.

Pel que a la lliga social, la data de tornada prevista és el mes de setembre, reprenent-se en la jornada en què es trobava abans del confinament, i els finals es disputaran el 12 i el 13 de desembre.