Bernadí i Martínez buscaran l’ascens a LEB Plata amb el BBA Castelldefels

314
BBA Castelldefels
BBA Castelldefels

El BBA Castelldefels jugarà la final a 8 de lliga EBA per conèixer quins són els quatre representants catalans a la fase d’ascens a lliga LEB Plata. I ho farà amb dos martorellencs en les seves files, l’entrenador Raúl Martínez i el jugador Marc Bernadí.

Com a segons classificats del sotsgrup C1 i amb el mateix balanç de resultats que el Club Bàsquet Martorell, nou victòries i tres derrotes, els de Castelldefels han assolit, pel moment, la fita històrica més alta del club. En la seva tercera temporada junts a Castelldefels, el conjunt dirigit per Raúl Martínez va encadenar vuit setmanes sense perdre i van posar les bases d’una temporada que, de moment, ja els ha recompensat.

Per a Marc Bernadí, la lliga ha estat “difícil, per un inici amb mals resultats”, però admet que van recuperar-se amb una ratxa immaculada.

Marc Bernadí, jugador BBA Castelldefels

Tot i haver-s’hi trobat, reconeix que no era una aspiració de l’equip, el fet de classificar-se com un dels vuit millors conjunts de Catalunya.

Marc Bernadí, jugador BBA Castelldefels

Els blaus jugaran contra el Sant Antoni Eivissa, el millor equip del sotsgrup C5 i que ha segellat un balanç d’11 victòries i només una derrota. La resta de conjunts classificats són el Bàsquet Mollet, el Club Bàsquet Valls, la UE Mataró, el Llucmajor i els mateixos BBA Castelldefels, Sant Antoni Eivissa i Club Bàsquet Martorell. El vuitè classificat sortirà del partit entre el Roser i el Llucmajor. Un triomf per 65 punts dels barcelonins els permetria ser a la final a 8. En cas de perdre o guanyar per menys de 65 punts, qui accedirà serà el Club Bàsquet Salou.

Aquesta primera eliminatòria es jugarà a partit únic a la pista del millor classificat i els quatre guanyadors jugaran, cadascun en una seu diferent, contra els guanyadors de la resta de conferències.