L’Ajuntament de Martorell impulsa el 10è programa ‘Accelera el Creixement’

7642

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i PIMEC en una nova edició d”Accelera el Creixement’. El programa ajuda a incrementar la competitivitat d’empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

L’objectiu és impulsar el creixement de 50 empreses de la demarcació de Barcelona amb l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, la transformació digital, l’estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització, l’obertura de nous mercats i l’organització de la gestió de l’empresa.

L’Ajuntament de Martorell participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades. En edicions anteriors ja han pres part diverses empreses del nostre municipi amb valoracions molt positives, i en la situació actual generada per la crisi de la COVID-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis. Aquest programa els ajudarà a implementar el seu full de ruta futur.

El programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions, com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i les sessions individualitzades i grupals.

Continuen focalitzant-se en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2021 ens continuem adaptant per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com afegim una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

El programa ‘Accelera el Creixement’ està adreçat exclusivament a pimes amb tres o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement.

En les nou edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit vuit empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.
Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

Inscripcions i contacte

Per a més informació, podeu participar a una de les sessions informatives (11 de maig 10.00-11.00h o 19 de maig 16.00-17.00h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

Les empreses de Martorell interessades s’han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció fins el 7 de juny, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (camí del Riu s/n 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa també podeu contactar directament amb: Annabel Cuatrecases (PIMEC) Telèfon: 934 964 500 / acuatrecases@pimec.org.

La participació al programa té un cost total de 5.500 euros, però l’empresa només es fa càrrec d’una part (500 euros+IVA) i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Enllaços relacionats