Aquest diumenge, l’Esplai Guspira organitza el Carnaval Infantil a la plaça de les Cultures, una cita pensada per als més menuts i les seves famílies. La festa començarà, a les 09.30h, amb una gimcana d’activitats que inclourà diversos tallers i algunes sorpreses, i continuarà amb l’espectacle infantil a càrrec del grup Bufanúvols, amb la col·laboració de La Roda d’Espectacles. A les 12.00h, s’iniciarà la rua, que seguirà l’itinerari habitual, i clourà amb el lliurament de premis a les tres millors disfresses.

Àngel Rozalén, president de l’Esplai Guspira, detalla que la gimcana “consistirà en cinc activitats repartides al llarg de la plaça de les Cultures i davant de l’Espai Jove. Als participants, se’ls repartirà una cartolina on podran posar un segell quan hagin completat cadascun dels tallers. Una vegada tinguin un mínim de quatre segells a la cartolina, podran anar a bescanviar-la al punt d’informació per un petit obsequi. La gimcana començarà a les 09.30h i s’allargarà fins a les 11.00h, quan s’iniciarà l’espectacle d’animació”.

Àngel Rozalén, president Esplai Guspira

En acabar la gimcana d’activitats, a les 11.00h, li arribarà el torn a l’espectacle infantil, que enguany anirà a càrrec de l’agrupació Bufanúvols. Alhora, la carpa d’informació estarà a disposició de qui vulgui apuntar-se al concurs de disfresses, d’11.00 a 12.00h.

A les 12.00h, s’iniciarà la rua infantil que seguirà el seu recorregut habitual, començarà a la plaça de les Cultures, continuarà pel carrer de Corbera de Llobregat, seguirà per l’avinguda del Camí Fondo i carrer d’Esparreguera, fins a arribar novament a la plaça de les Cultures, confirma Rozalén.

Àngel Rozalén, president Esplai Guspira

En acabar la rua, es farà la desfilada davant del jurat perquè hi pugui decidir quines seran les tres disfresses guanyadores. Tal com explica Rozalén, “al concurs hi podrà participar tothom que s’hagi inscrit prèviament, d’11.00 a 12.00h, a la carpa d’informació. Enguany els premis no s’englobaran en cap categoria, sinó que es decidiran les tres millors disfresses del Carnaval Infantil en general. Mentre el jurat delibera, durem a terme el sorteig d’una panera que han preparat els infants de l’Esplai Guspira, amb la col·laboració dels comerços de Martorell. Els tiquets per participar-hi a la rifa, es vendran allà mateix”.

Àngel Rozalén, president Esplai Guspira

Rozalén convida tothom a participar del Carnaval Infantil i també a formar part de l’Esplai Guspira. A banda del Carnaval, l’entitat organitza activitats cada dissabte, de 16.00 a 19.00h, per als nens i nenes d’entre 5 i 14 anys. A més, a l’hivern i a l’estiu celebren colònies, on pot participar tothom qui ho vulgui.