L’ACA inicia les obres del col·lector d’aigües fecals al Torrent de Llops

1787

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat, aquest passat 7 de febrer, les obres de reparació d’un tram del col·lector d’aigües fecals al Torrent de Llops, al costat del calaix de l’AVE.

Les obres, que tindran una durada de quatre mesos, consisteixen en la construcció d’un bypass a la canonada que passa per sota del túnel del tren d’alta velocitat i solucionar un embussament al col·lector.

L’ACA, responsable del servei, ha fet un estudi previ per solucionar aquest problema, que afecta una canonada que es troba a uns 14 metres de profunditat. Davant la complexitat de la ubicació de l’embussament, l’organisme del govern català ha apostat per eliminar el tram malmès i construir un bypass entre el Complex Esportiu Torrent de Llops i el calaix per on passa l’AVE.

La desviació es farà sobre un tram de 300 metres i, durant el temps que durin les obres, el Camí de Ronda que surt de l’aparcament del Pavelló Municipal de Can Cases, restarà tancat a la circulació, tant per als vehicles com per als vianants.