Els més petits de l’Escola de Música fan una cantata per mostrar el treball del curs

491

L’Escola Municipal de Música de Martorell està tancant el curs 2014-15 amb una setmana plena d’actuacions al Centre Cultural i a l’Ateneu. La primera d’elles ha estat la cantata del grup de sensibilització que, dirigit per Anna Roig, aglutina una setantena de nenes i nens d’entre 3 i 7 anys. Posteriorment hi ha hagut el concert dels conjunts instrumentals i de cant coral.

L’auditori Joan Cererols del Centre Cultural s’ha omplert de familiars d’alumnes de l’Escola Municipal de Música que volien conèixer les evolucions musicals que han fet els alumnes durant el curs que ara tot just s’acaba. En l’acte hi van assistir l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Josep Casasayas i Lluís Amat.

Infants d’entre 3 i 7 anys, dalt de l’escenari
El primer torn d’actuació ha correspost als més petits, el grup de sensibilització musical que dirigeix la professora i cantant Anna Roig. Han fet una cantata titulada Quin gust fa la lluna? Roig explicava que “una cantata és l’escenificació d’un conte a partir d’unes cançons que l’il·lustren. Explica la història d’uns animals que volien saber quin gust tenia la lluna, i que s’apilaven uns sobre els altres per intentar arribar-hi”.

Hi han participat els 71 alumnes de sensibilització, d’edats compreses entre els 3 i els 7 anys, i hi ha col·laborat l’Escola de Música de Vilafranca del Penedès –facilitant la cantata-, l’Aula de Teatre de Martorell, i alguns professors de l’EMM. La vetllada musical a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural s’ha completat amb l’actuació dels conjunts instrumentals i de cant coral de l’Escola Municipal de Música.

Diverses actuacions fins divendres
L’Escola tornarà a actuar aquest dimecres amb un concert dels conjunts instrumentals i cant coral a l’auditori (18.30h), un concert de combos aquest dijous 18 de juny a l’Ateneu (19.00h) i la tradicional Jam Session mensual a l’Ateneu el divendres 19 de juny a partir de les 19.30h.