La Penya Barcelonista de Martorell estrena nou president i junta directiva

697

La Penya Barcelonista de Martorell va presentar, divendres al vespre, la nova junta encapçalada pel nou president, Francesc Querol en un acte a la seu social a la plaça de l’Era del Pedró. L’entitat es trobava buida de poder després que la junta presidida per Vicenç Notari decidís no presentar-se a la reelecció.

La PB Martorell vol aixecar el vol i recuperar el terreny perdut dins l’àmbit social del municipi. Amb més de 600 socis, l’entitat blaugrana ha renovat la seva junta. Querol explica que “a la nova junta s’hi apleguen persones que formen un equip solvent, cohesionat, actiu i amb una mentalitat oberta capaç de dissenyar un projecte il·lusionant, nou i diferent”.

La nova junta directiva de la PB Martorell s’incorporen Carme Simó (vicepresidenta), Montse Farell (àrea social), Quim Miró (àrea de comunicació), Maria José Carrión (administració) i Vicenç Mesalles (àrea interna). Querol diu que “una de les novetats és la presència d’un consell assessor format per un grup de persones de suport a la gestió de l’entitat amb persones vinculades a Martorell com ara Josep Maria Calaf, Josep Llopart, Joan Riba i Ferran Mesalles”.

La nova junta ja està enllestint el calendari d’activitats que començarà a principi de setembre.

Lliurament d’una samarreta

Aprofitant la presentació de la nova junta de la PB Martorell va tenir lloc l’acte de lliurament d’una samarreta del FC Barcelona fruit d’un sorteig fet entre els oients de Ràdio Martorell d’una porra del resultat de la final de la Lliga de Campions davant la Juventus. L’afortunat va ser Antonio Morales, qui va rebre la samarreta a mans de Maria Josep Carrión. Quatre persones més han guanyat una bufanda del Barça: Leandre Bonaventura, Montserrat Gibert, Francesc Altadill i Cinteta Roijals.

La Penya participa cada quinze dies a l’espai Força Penyes, de Ràdio Martorell.