Els més petits prenen consciència en la jornada d’esport adaptat promoguda per la Diputació

834

Els més petits han guadit de valent aquest diumenge en la jornada d’esport adaptat que ha tingut lloc entre el Complex Esportiu Torrent de Llops i el passeig de la Creu Roja en una acció conjunta entre l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona. Els infants han pogut practicar diverses disciplines esportives en cadira de rodes o amb els ulls tapats amb un mocador sense visibilitat per apropar-los a les persones que pateixen una discapacitat i practiquen esport.

Familiaritzar-se amb una cadira de rodes o amb un mocador als ulls tot fent esport. Aquest ha estat l’objectiu d’una jornada que ha tingut la participació d’una quinzena d’entitats de Martorell. Durant quatre hores els participants han gaudit d’activitats esportives (bàsquet, handbol, hoquei, petanca, voleibol, judo, gimnàstica, escacs, atletisme, futbol, rugbi, goalball i escalada).

Una jornada inclosa en la campanya Penja’t una medalla, de la Diputació de Barcelona, per fomentar la pràctica esportiva als municipis de la demarcació. En l’acte hi han assistit el primer tinent d’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Albert Fernández i el regidor de Serveis d’Atenció a les Persones, Lluís Esteve.

Avui, la darrera fase

Aquest projecte s’ha dut a terme en tres fases: la primera, de trobada amb les diferents enitats del municipi; la segona, a través de sessions de sensibilització per als nois i noies dels grups participants d’entre 10 i 14 anys i la tercera, la jornada d’aquest diumenge.

En els darrers quinze dies, uns tres-cents esportistes de diferents entitats de Martorell han fet un seguit de sessions de sensibilització amb l’esport inclusiu.