Els sevillans O’ Sister! homenatjaran dissabte la música dixie dels anys 20

2657
O'Sister!
O'Sister!

El pont del Diable rebrà dissabte amb els braços oberts la formació sevillana O’Sister!, que oferirà un espectacle musical i vocal de swing i jazz (22.30h). Un homenatge a la música popular nord-americana de les dècades daurades del dixie i el swing. El grup presentarà al Festival PAS el seu darrer treball Stompin’in joy.

Les influències artístiques d’O’Sister! passen per les mítiques The Boswell Sisters, trio de dones pioneres del jazz vocal que van influir en la mateixa Ella Fitzgerald. L’actuació, segons explica la fundadora del grup Paula Padilla en aquesta entrevista a Ràdio Martorell, assegurarà al públic assistent un viatge en el temps, garantint la festa i la diversió als amants del jazz i la música de ball.

Stompin’in joy (Talonejar d’alegria) representa l’estrena del grup com a compositors. Una obra que demostra la consolidació i maduresa del sextet, així com l’evolució del seu so cap al jazz més primigeni, el dixieland.

A Martorell oferiran un concert especial i únic amb la participació de Julien Silvand (trompeta) i Juli Aymi (clarinet) com a músics convidats.

Més informació