La plaça Pere Teixiné s’agita el cap de setmana amb les festes de Torrent de Llops

1771
Festes Torrent de Llops
Festes Torrent de Llops

L’associació de veïns de Torrent i Rodalies organitza aquest cap de setmana les festes del barri amb activitats infantils, competicions esportives, sopars a la fresca i ball. La plaça Pere Teixiné serà el nucli d’una festa que els veïns esperen tot l’any amb il·lusió.

Aquest divendres, a partir de les 19.00h, s’organitzaran exhibicions esportives i artístiques, una botifarrada i actuació musical. La festa seguirà dissabte, a les 10.00h, amb un torneig de futbol sala infantil (inscripcions a l’associació), festa de l’escuma i actuació de Mandy, guanyadora del programa Fenómeno Fan. A les 21.30h, s’iniciarà el sopar popular que espera ajuntar més de 700 comensals, segons ha afirmat el president de l’associació Francisco Romero. La vetllada seguirà fins a la matinada amb l’actuació de Dj Bala i Dj Isi, a partir de les 23.00h.

Francisco Romero, president AAVV Torrent i Rodalies

Diumenge es llevaran amb la cursa infantil, a les 10.30h, festa de l’aigua amb inflables aquàtics, jocs i taller familiars. A les 19.30h, s’ha programat un espectacle de pallassos amb Bitxi Clown i un sorteig de lots amb la col·laboració dels comerciants del barri. Els assistents també podran veure una exposició de manualitats al local de l’associació que, segons Romero, ja s’ha convertit en un casal per a la gent gran del barri on es pot fer patchwork, ioga o jugar al dòmino.

Francisco Romero, president AAVV Torrent i Rodalies