Els treballadors de SEAT rebran una paga extra per la seva flexibilitat durant la pandèmia

373
SEAT

Els treballadors de SEAT rebran una paga extraordinària de 400 euros bruts el 15 d’abril en reconeixement a la flexibilitat mostrada el 2020 durant la COVID-19, segons informa la companyia. En el conveni col·lectiu signat el 2016, la direcció de l’empresa, UGT i CCOO van pactar que els treballadors rebrien cada any una paga de beneficis a l’abril pel resultat obtingut en l’exercici anterior.

Des d’aleshores, SEAT va distribuir una paga extra durant quatre anys consecutius. La COVID-19 va impedir el 2020 un nou resultat positiu però l’empresa ha decidit reconèixer la flexibilitat i el compromís dels treballadors i ha acordat amb els sindicats majoritaris mantenir aquesta paga.

“Les persones són el més important per SEAT i, després de l’any que hem viscut, hem volgut reconèixer la flexibilitat dels nostres treballadors”, ha explicat el president de la companyia, Wayne Griffiths, que ha afegit que “aquest any també necessitem la mateixa flexibilitat per superar la restricció de semiconductors en el primer semestre”. Segons el president de SEAT, “sobre la base d’aquesta flexibilitat, l’objectiu el 2021 és tornar a tenir beneficis gràcies a la millor gamma de models de la nostra història i seguir recompensant el treball dels professionals de l’empresa”.

Per la seva banda, el vicepresident executiu de Recursos Humans i Organització de SEAT, Xavier Ros, ha volgut recordar que “vam ser primera empresa a fabricar cotxes a Espanya després del tancament dels mesos de març i abril, i vam poder adaptar-nos a les diferents fases de la pandèmia gràcies a l’esforç i al compromís que tota la plantilla va mostrar durant l’any”.