Els voluntaris de la FHSJDM obsequien els pacients amb ninots de neu

1031
Foto: Voluntaris FHSJDM

L’equip de voluntaris de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) no ha pogut seguir enguany amb la seva activitat principal, que són els acompanyaments, a causa de la COVID. Tot i això han estat presents i han preparat, com ja va sent tradició, un obsequi per tots els pacients hospitalitzats i els serveis de l’Hospital: un ninot de neu. La FHSJDM ha volgut agrair la seva predisposició i la tasca que fan de manera altruista i solidària, obsequiant-los amb una flor de Nadal.

L’equip de voluntaris de la FHSDJM està format per 12 persones que, des de fa més de sis anys, donen suport als malalts que estan hospitalitzats a la FHSJDM i als seus familiars. A més, també acompanyen a pacients que estan sols i han de venir a fer-se alguna intervenció al centre hospitalari.

Durant l’any, protagonitzen dues acciones molt esperades per tots, com son el lliurament de roses la Diada de Sant Jordi i l’obsequi de Nadal, una tradició en el centre hospitalari que, tot i la pandèmia, aquest any s’ha fet realitat amb els ninots de neu que han fet ells mateixos.

Els voluntaris de la FHSJDM esperen amb il·lusió poder col·laborar al 100% amb el centre, donant suport als pacients el més aviat possible.

Foto: Voluntaris FHSJDM