L’Ajuntament impartirà quatre certificats de professionalitat en la nova convocatòria FOAP

1575
Molí Empresa
Molí Empresa

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell els quatre cursos de Formació Ocupacional sol·licitats en la nova convocatòria 2021 dirigits a persones en situació d’atur. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner els impartirà a partir del mes de gener de 2022. Les accions formatives es duran a terme durant l’any 2022.

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2021, des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell enguany s’ha sol·licitat la subvenció per a la impartició de les següents noves especialitats formatives: Certificat de professionalitat ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’ (490 hores); Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de Magatzem’ (250 hores); Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç’ (310 hores), i Certificat de professionalitat ‘Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals’ (270 hores), detalla la tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Per poder participar en el procés de selecció cal consultar els diferents programes, valorar si es reuneixen els requisits previstos en el curs seleccionat i omplir el formulari de preinscripció online, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n 08760 Martorell) Tel. 93 775 31 01 · moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.