En marxa el cicle de tallers d’apoderament per a dones al Centre de Promoció Econòmica

1483
Taller apoderament per a dones
Taller apoderament per a dones

Una desena de dones, participants al programa ‘Ocupa’t-5 Dones’, van assistir la setmana passada a la primera sessió dels tallers d’apoderament per a dones a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica. En aquesta nova edició del programa de foment de la inserció laboral hi participen 40 dones, d’entre 18 i 56 anys, en situació de reincorporació al mercat de treball.

Les accions formatives del programa s’han iniciat amb la primera sessió ‘Néixer dona. Identitat i gènere’, a càrrec de Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell. S’ha programat un cicle de 5 tallers entorn l’apoderament de la dona, on l’objectiu és transmetre la importància de l’autoconeixement per aprendre a valorar i acceptar les seves característiques, alhora que puguin identificar les seves fortaleses i debilitats, com a opció de millora.

Sessió 1: Néixer dona. Identitat i gènere. Divendres 31 de març de 2017

Sessió 2: Qui sóc jo. Identitat personal. Divendres 28 d’abril de 2017

Sessió 3: Em conec i em valoro. L’autoestima Divendres 26 de maig de 2017

Sessió 4: Expresso les meves opinions. L’ assertivitat. Divendres 16 de juny de 2017

Sessió 5: Fer- me càrrec del que sento. L’autocontrol emocional. Divendres 22 de setembre de 2017

Èxit de la passada edició

L’any passat el programa ‘Ocupa’t Dones’ va acabar al mes de desembre amb un percentatge d’inserció laboral del 55% de les seves participants: 51 usuàries del Servei Local d’Ocupació de Martorell van tenir l’oportunitat de participar en aquest projecte aconseguint, 28 d’aquestes dones, un contracte de treball.

Les dones interessades a participar encara poden realitzar la seva preinscripció, omplint el formulari preinscripció online, a la pàgina web del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, o de manera presencial (camí del Riu s/n).

www.moliempresa.cat