En marxa el curs ‘Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’

1437
Molí Empresa

Aquesta setmana comencen les classes del curs ‘Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ al Centre de Promoció Econòmica, emmarcat al programa Treball Talent Tecnologia (TTT) Martorell Urban Lab, impulsat per la Diputació de Barcelona. El curs es durà a terme al Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Té per objecte dur a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les d’empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

El curs ‘Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ estarà dividit en tres mòduls i un últim de PRL Específica per poder treballar amb electricitat i en alçada. El primer serà ‘Replantejament d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ (40 hores), el segon ‘Muntatge d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ (110 hores), el tercer ‘Manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ (20 hores), i el quart ‘PRL Específica d’electricitat (baixa tensió) i treballs en alçada’ (30 hores).

El curs ‘Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques’ consta de 200 hores totals dividides en 3 mòduls formatius amb 170 hores teòriques, i 30 hores practiques. A més, el dia 4 de novembre tindrà lloc un ‘Speed Dating‘ amb empreses del sector perquè les persones participants tinguin oportunitat de tenir diverses entrevistes directes de feina, amb empreses consolidades en el sector d’instal·lació de plaques solars.

Amb el curs podran obtenir els següents certificats expedits per Sati Formació S.L: Certificat del curs com a Tècnic/a de muntatge i manteniment de plaques solars fotovoltaiques. Certificat de 30 hores en PRL, sector de la construcció. Certificat de treballs en alçada.

El principal objectiu del curs és efectuar, sota la supervisió, el muntatge, posada en serveis, operació i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques amb la qualitat i la seguretat requerides i complint la normativa vigent.

La formació ha començat aquest dilluns, 12 de setembre, i finalitzarà el 2 de desembre. Es farà de forma intensiva de dilluns a divendres en horari de matins, de 9.30h a 13.30h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Molí Empresa