Rosanes a punt per tancar aquest cap de setmana el cicle de festes als barris

605
Festes del Barri de Rosanes
Festes del Barri de Rosanes

Rosanes tancarà el calendari de festes als barris de Martorell el proper cap de setmana del 17 i 18 de setembre. L’Associació de Veïns ha confeccionat un programa d’activitats per als dos dies, a la plaça 25 de setembre. Salvador Salichs serà el pregoner i la festa inclourà una dotzena d’actes més, entre els que destaquen un parell d’àpats populars.

L’inflable i els jocs infantils obriran el foc el dissabte 17 de setembre a partir de les 18.00h. Una hora més tard, la concurrència gaudirà d’una gelatada popular, i a les 20.30h, Salvador Salichs pronunciarà el pregó de festes.

Salichs és “un veí molt estimat del barri i molt conegut, que havia estat músic i violinista, i ens va semblar oportú que fos ell qui pronunciés el pregó”, apunta el president de l’associació de veïns del barri Rosanes, Xavi Folqué.

Xavi Folqué, president de l'AV Rosanes

Després serà el torn d’una traca d’inici de festes (20.45h) i el sopar al carrer, des de les 21.30h. En aquesta ocasió, tothom s’haurà de portar el menjar de casa -el cava serà gratuït i anirà a càrrec dels organitzadors-. A partir de les 23.00h, tancarà la jornada el ball amenitzat per Jaume Jr, acompanyat de rom cremat.

Diumenge 18 arrencarà amb la xocolatada (10.30h) i mitja hora més tard, amb la festa de l’escuma. Folqué explica que, en paral·lel, s’organitza “un concurs d’allioli. Tothom qui vulgui es podrà apuntar al llarg del matí i hi podrà prendre part”. La Coral del Barri Rosanes amenitzarà la matinal amb els seus cants des de les 12.30h, i mitja hora més tard es farà un vermut amenitzat pel duet martorellenc Psicodelia.

Xavi Folqué, president de l'AV Rosanes

A la tarda, actuarà a l’escenari el Mag Medina (18.30h) i el seguirà la botifarrada (20.00h) i la sessió de cinema a la fresca (21.00h) amb la projecció de Luca, una pel·lícula d’animació de Disney Pixar. Folqué destaca que “i com sempre, hi haurà crispetes i servei de bar tant dissabte com diumenge a preus populars”.

Xavi Folqué, president de l'AV Barri Rosanes

Folqué espera que tothom s’animi a passar per la plaça 25 de setembre per gaudir de les festes del barri Rosanes.

Festa del Barri Rosanes 2022