En marxa els campus d’estiu dels clubs esportius martorellencs

292

Les entitats esportives de Martorell han donat el tret de sortida als campus d’estiu de final de temporada 2023-24. Des del 18 de juny i durant tot el juliol, les instal·lacions municipals acolliran a nois i noies amb ganes de practicar el seu esport preferit i fer activitats de tota mena. Els campus estan orientats en l’esport propi de cada entitat, però també abasteixen activitats multiesportives, com excursions o sortides a la Piscina d’Estiu.

Hi ha un total de nou campus organitzats pel CF Martorell, CB Martorell, CB La Mercè, Martorell Pàdel Club, Martorell Gimnàstic Club, Unió Futbol Sala, Club Handbol Martorell, Club Voleibol Martorell i Club Natació Martorell. La gran majoria posaran punt final el 26 de juliol, a excepció del de futbol i d’handbol, que ho faran el 2 d’agost. El casal de l’Hoquei Patins Martorell es farà de l’1 al 26 de juliol.

El CF Martorell va començar el 25 de juny el seu campus d’estiu, que es perllongarà fins al 2 d’agost. El coordinador d’esdeveniments esportius del club, Bolu Odumosu, avança que “farem dos dies de futbol a la setmana, però la resta de dies organitzarem altres activitats. Creiem que els nens i nenes necessiten desconnectar i passar-s’ho bé. Tenim previst visitar el Camp del RCD Espanyol, fer salting, anar al Canal Olímpic, practicar altres esports o fer activitats d’aigua. A més, també farem turisme pel poble, una sortida al castell de Sant Genís de Rocafort o una gimcana a Can Cases”.

Bolu Odumosu, coordinador esdeveniments esportius CF Martorell

La Unió Futbol Sala Martorell va iniciar el 21 de juny el seu campus i durant cinc setmanes, nois i noies nascuts entre el 2008 i el 2017, podran gaudir de futbol sala i de diferents activitats. En aquest campus es treballa la tecnificació, el reforç en habilitats motrius i, sobretot, volen oferir molta diversió. Un dia a la setmana faran una sortida a la piscina i es faran altres activitats, tant a Martorell com a fora.

El coordinador del club, Valter Pereira “Valtinho”, ens explica que “enfoquem el campus perquè sigui bastant lúdic per als nens, després de l’estrès competitiu del qual venen. Intentem planificar que els entrenadors facin una primera part amb una intensa tecnificació i després una segona part més de jocs lúdics, perquè els nens es diverteixin. Realitzarem sortides a diferents llocs perquè els nens puguin desconnectar una mica de la competició”.

Valter Pereira, coordinador UFS Martorell

Qui també ha començat el seu campus d’estiu el 18 de juny va ser el Martorell Pàdel Club. Aquest, està adreçat a nens i nenes de 6 a 17 anys per tal que gaudeixin de pàdel, jocs, piscina, sortides setmanals i moltes altres activitats.

El coordinador del club, Pau Quílez, assegura que el campus està orientat al pàdel, però ho combinen amb altres activitats: “Abastem el que serien activitats de multiesport, jocs. Un dia a la setmana anem a la piscina del Patronat i també fem alguna sortida. El bloc principal del campus és el pàdel i ho combinem amb diferents jocs i amb moltes ganes. Segur que ens va molt bé”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

Pau Quílez, a més, fa una valoració molt positiva de les inscripcions d’aquest any i afirma que “hi ha tres setmanes que estem plens, la segona de juliol, la tercera de juliol i l’última. Les altres estem amb uns 20 nens per setmana. Així que, com cada any, esperem que hi hagi molts nens”.

Pau Quílez, coordinador Martorell Pàdel Club

En aquest campus d’estiu del Martorell Pàdel Club hi haurà una festa de cloenda amb la participació d’en Marc Quílez, jugador Premier Pàdel i imatge del club.