Fins al 4 de setembre estan obertes les preinscripcions al taller ‘Música per a nadons’

392
Foto: Анастасия Триббиани

‘Música per a nadons’, el taller per a infants de nou mesos a tres anys d’edat de l’Escola Municipal de Música de Martorell, ha obert el període de preinscripció pel curs que començarà el 16 de setembre. La preinscripció estarà oberta fins al 4 de setembre.

L’activitat consisteix en 12 sessions de 45 minuts setmanals per gaudir de la música en família i compartir recursos que poden fer servir les famílies per fer música amb els nadons. Hi haurà cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions, danses, i descoberta d’instruments, apunta la professora Anna Roig, encarregada del taller.

Anna Roig, professora 'Música per a nadons'

Les sessions van dirigides a infants de nou mesos a tres anys, dividits en grups per edats i acompanyats per un adult de referència. L’horari serà de 16.00 a 16.45h, els dilluns, dimarts o dimecres. L’objectiu principal és passar una bona estona guiada de jocs musicals compartits amb els nadons, per tal d’iniciar-los en la sensibilització musical i, a la vegada, oferir recursos per teixir un vincle musical amb els petits.

‘Música per a nadons’ consta de 12 sessions i té un preu de 28,69 euros tot el taller. Per a formalitzar la preinscripció només cal omplir aquest formulari i ben aviat, des de l’Escola Municipal de Música de Martorell, es posaran contacte amb les famílies sol·licitants.