En marxa la primera fase de les obres de remodelació del pati d’Els Convents

1091

Les obres de remodelació del pati de l’escola Els Convents han començat aquest estiu i estaran enllestides amb l’inici del curs escolar. En aquesta primera fase, es remodelarà el sorral i la zona de jocs infantils i s’instal·larà una rampa d’accés per millorar l’accessibilitat. Es tracta d’un projecte fet en col·laboració entre l’Ajuntament de Martorell, la comissió de millora del pati de l’Associació de Pares i Mares (AMPA) i l’equip directiu de l’Escola Els Convents, que enguany commemora el seu 75è aniversari.

Aquestes obres s’inclouen dins del pla, iniciat per l’Ajuntament de Martorell l’any 2016, de millora, reparació i manteniment de tots els centres educatius públics de primària, llars d’infants i escoles municipals, amb actuacions explícites durant l’estiu com a complement del manteniment que ja es fa durant tot el curs.

Durant tot l’estiu es realitzaran actuacions a la majoria de les escoles per tal de realitzar millores als patis, instal·lació d’ascensors, adequació de diversos espais, renovació de mobiliari i equipament, i modernització de les instal·lacions d’aigua calenta sanitària i de calefacció. L’objectiu és augmentar la funcionalitat dels equipaments municipals així com l’eficiència energètica dels edificis per tal de fer-los més sostenibles.