La gira comiat dels Tequila farà vibrar el carrer Josep Vilar amb el seu rock desenfadat

2573
Tequila
Tequila

Ariel Rot i Alejo Stivel tornen a reunir-se per celebrar el comiat dels escenaris de Tequila. La gira Adiós Tequila posa punt i final a la trajectòria d’aquest mític grup, part fonamental de la història del rock & roll en espanyol. Amb ella ens faran reviure en directe himnes com Salta, Quiero besarte, Dime que me quieres…temes que van marcar la dècada dels 80 i a tota una generació. El proper dijous, 16 d’agost, a les 23.30h, ens regalaran una nit màgica al carrer Josep Vilar com a plat fort de la Festa Major.

Tequila va triomfar entre 1976 i 1982 posant banda sonora a una època d’especial ebullició cultural, social i política. La seva trajectòria musical va deixar quatre àlbums replets d’himnes que s’han mantingut al llarg dels anys. Després de la dissolució del grup, Ariel Rot i Julián Infante van tornar a ajuntar-se als anys 90 per formar Los Rodríguez, grup en el qual la veu líder era Andrés Calamaro. Alejo Stivel seguiria una carrera d’èxit com a productor discogràfic de Joaquín Sabina, La Oreja de Van Gogh, M Clan, entre molts d’altres.

El 2008, alguns membres de la banda tornen a reunir-se com a Tequila, fitxant nous músics, editant un recopilatori i fent una gira de retrobament. El 2018 es van tornar a unir per fer el comiat definitiu amb la gira Adiós Tequila i per gravar la banda sonora de la pel·lícula Superlópez, que s’estrenarà al Nadal.