Engega el curs polític amb la celebració dilluns del Ple Municipal de setembre

1961
Sala de plens Ajuntament de Martorell

L’Ajuntament de Martorell celebrarà dilluns, 20 de setembre, a les 20.00h, el Ple Municipal ordinari. Per tal de seguir complint amb les mesures de distanciament establertes, la sessió es farà de forma telemàtica i es podrà seguir per Ràdio Martorell (91.2 FM), a través de l’streaming de l’emissora i en directe a martorelldigital.cat.

Ordre del dia

A) Part resolutiva

1. Proposta d’aprovació de l’acta de la sessió ordinària (19-07- 21).

2. Moció del grup municipal de Ciutadans (Cs) Martorell per a sol·licitar el retorn d’un percentatge dels ingressos d’apostes esportives per a l’esport base.

3. Moció que presenta el grup municipal de Ciutadans (Cs) Martorell per al foment de la formació professional i la formació dual al municipi de Martorell.

4. Moció que presenta el grup municipal Junts x Martorell per donar suport a la candidatura de la sardana a la llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat, de la Unesco.

5. Moció que presenta el grup municipal Junts x Martorell en defensa del servei públic de Correus.

6. Moció que presenten els grups municipals Junts x Martorell i PSC, de suport als drets humans i les llibertats davant la crisi humanitària dels refugiats afganesos.

b) Activitat de control

7. Dació de compte de les resolucions de l’Alcaldia del mesos de juliol i agost de 2021.

8. Dació de compte de les actes de les sessions del mes anterior de la junta de govern local.

9. Interpel·lacions

10.Preguntes

11.Precs