Es presenta als veïns la reurbanització dels carrers Pep Ventura i Josep Pla

855
Reunió veïns remodelació Pep Ventura i Josep Pla

Aquesta setmana s’ha presentat a l’associació de veïns de Torrent de Llops i l’associació de veïns El Pla el projecte de reurbanització dels carrers Pep Ventura i Josep Pla. La reurbanització suposarà la remodelació complerta d’un del eixos viaris principals de Martorell, que relaciona els barris del Pla, Torrent dels Llops i Les Bòbiles, i enllaça la plaça Frederic Duran amb la zona amb més activitat comercial i dinamisme social del municipi: la rambla de Les Bòbiles.

Amb la remodelació s’incrementa l’espai de passeig i estada de veïns i veïnes dels barris propers, es reordena l’aparcament i la circulació́ de la zona, es millora la seguretat viària i l’accessibilitat, s’incrementa la infraestructura verda i s’actualitzen les xarxes de serveis segons els nous criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

L’alcalde Xavier Fonollosa explica que “Pep Ventura és la transició entre dos barris d’èpoques diferents, Torrent de Llops i El Pla. El carrer té una vorera de 12 metres i una altra de metre i mig. Per tant, hem de quadrar el carrer i generar un espai que sigui la continuació de la rambla de Les Bòbiles i de Francesc Riera, que serà l’entrada a La Sínia”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa també destaca que la reurbanització “suposarà una dinamització comercial d’aquest eix i l’ordenació de les activitats que ara es realitzen, amb l’objectiu que es converteixi en una nova àrea de centralitat”, complementària a l’eix cívic-comercial de la rambla de Les Bòbiles.