Esclat de colors al Holi Festival, aquest dimecres a la plaça de les Cultures

2032
Holi Festival | Foto: Grisphoto
Holi Festival | Foto: Grisphoto

El Holi Festival serà una de les activitats més esperades de la Festa Major 2018. La festa tindrà lloc, per primer cop, a la plaça de les Cultures aquest dimecres, a les 17.30h. Els assistents també podran gaudir d’activitats aquàtiques, gelatada popular i ballada de sardanes.

El festival té els seus orígens en la festa hindú de la primavera que té lloc a l’Índia, al Nepal i en altres comunitats d’origen indi, al Carib i a l’Amèrica del Sud. La celebració original consistia a llançar-se pols de colors brillants i aigua de colors els uns als altres com a símbol de benvinguda a la primavera, ha explicat el discjòquei i organitzador de l’esdeveniment Pablo Picón.

Pablo Picón, organitzador Holi Festival

En els darrers anys, els Holi Festival s’han estès arreu com a festes per a tots els públics, segons destaca Picón. Els assistents, a més d’acolorir, podran ballar al ritme que marqui la música que fusionarà hits de tots els temps.

Pablo Picón, organitzador Holi Festival

El Holi Festival anirà acompanyat del Parc d’Aigua, amb activitats aquàtiques refrescants (17.30h), i una gelatada popular (19.30h). A més, la Secció Sardanista de Martorell organitza una ballada de sardanes (19.30h).