1.500 persones gaudeixen d’una vetllada refrescant a la Piscina d’Estiu al BanyaNit

3888
BanyaNit
BanyaNit

La Piscina Municipal d’Estiu va reunir la nit de dissabte un miler i mig de persones en la celebració del BanyaNit. En aquesta activitat, organitzada conjuntament per les regidories de Cultura i Esports amb el suport de l’associació Cinema del Diable i Joventuts Musicals de Martorell , petits i grans van gaudir d’una vetllada on l’aigua, la músia i la nit van ser les protagonistes.

L’esdeveniment va començar amb la projecció de la pel·líula de Disney Coco a l’aparcament de la piscina d’estiu, on a través d’una pantalla gegant, unes 800 persones van passar en família una estona de cinema. Un cop acabada la pel·lícula, va començar l’activitat central dins del recinte.

L’espai va ser decorat amb inflables amb motius nàutics com un far o un tauró gegant que presidia l’entrada a la gespa. Una zona chill-out amb taules, cadires i troxes i un espai salut amb un bar saludable lliure d’alcohol, un Punt Lila contra les agressions sexuals i un Punt Salut Som.Nit amb fulletons informatius dirigits als més joves, van ser les novetats principals a la piscina per a aquesta activitat nocturna.

Un dels aspectes més atractius d’aques BanyaNit es basava en una activitat dirigida a tots els públics i, per tant, pensada principalment per a les famílies. És el cas de la Susana, el Domenech i els seus dos fills l’Adrià i el Guillem, que van gaudir de l’experiència completa: cinema a la fresca i bany nocturn.

Susana, Domenech, Adrià i Guillem, banyistes

La Pilar, martorellenca, també va decidir venir amb la seva gran família a passar aquesta vetllada especial. La Pilar assisteix a la piscina diàriament durant l’estiu i no es volia perdre el BanyaNit.

Pilar, banyista

Durant el BanyaNit han assistit també molts grups d’amics i parelles joves. És el cas de l’Ángel, de Martorell, i l’Adrià, de Barcelona; el primer va assabentar-se de l’esdeveniment a través de les xarxes socials i va convidar al segon, que va acabar animant-se gràcies a la pel·lícula Coco.

Ángel i Adrià, banyistes

La banda de swing Saphie Wells & The Swing Cats va ser l’encarregada de posar el fil musical amb les seves versions de clàssics del jazz durant tota la vetllada.