Lágrimas de Sangre farà festa grossa dimecres amb el seu rap combatiu

2178
LDS
LDS

Lágrimas de Sangre (LDS) és una banda de rap combatiu del Masnou que beu d’estils més enllà del hip-hop, com el rock o el reggae. Dimecres, 15 d’agost, a les 01.00h, presentaran el seu darrer disc Viridarquia (2016) al carrer Josep Vilar, dins la Festa Major de Martorell.

El grup està format per Neidos, Still Ill i Microbio al micròfon, Acid Lemon com a discjòquei i productor, i Ramon Anglada a la guitarra. El 2007, van presentar una promoció amb sis temes titulada Coincidencia i, un any més tard, el grup es va dissoldre després d’haver presentat el seu segon treball Dos punto cero.

El 2010, la banda es torna a reunir, per primer cop sota el nom Lágrimas de Sangre, i preparen tres temes inclosos a l’àlbum La Real Música Explícita, en suport al moviment 15-M. El projecte aconsegueix 330.000 descàrregues a Internet i més d’un milió de visites a Youtube amb el seu tema integrat Cuando sale el sol.

Movidas y delirios és el disc que treuen l’any 2014. Li seguirà Si uno no se rinde, el 2015, que inclou el tema Voy a celebrarlo, el qual obté 100.000 visualitzacions a Youtube en dos mesos. Fa dos anys van presentar Viridarquia, que compta amb 15 cançons.