Estigueu al dia de tots els actes de la Festa del Roser amb l’app ‘Fes Martorell’

658

L’aplicació (app) ‘Fes Martorell’, que compila totes les activitats de cultura i oci al nostre poble, és una bona opció per estar al dia de la Festa del Roser, que celebrem del 30 de setembre al 9 d’octubre. Descarregant l’app tindreu en un sol clic accés ràpid i directe a tots els actes, així com informació al minuts de possibles canvis o incidències.

‘Fes Martorell’ es va renovar aquest agost passat amb un nou disseny més clar i connectivitat directa al portal entrades.martorell.cat. Té una interfície més intuïtiva i completa, permet consultar els esdeveniments per àrees temàtiques i ordenades cronològicament, marcar una llista d’esdeveniments favorits i desar-los, enviar la ubicació dels actes, i activar els recordatoris i les notificacions. També ofereix un apartat d’avisos i un enllaç a les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), comenta el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

Es pot descarregar gratuïtament a tauletes i a telèfons mòbils, tant si disposen del sistema operatiu Android com de l’iOS (Apple), i només ocupa 15 megues. En el cas de disposar de la versió antiga de l’aplicació, l’usuari s’haurà de descarregar l’última versió -en el cas d’Android- o bé actualitzar-la a l’iOS (Apple).