ETV emet dijous el programa ‘BenvinGust’ dedicat a Martorell

4569

Esplugues Televisió (ETV) emetrà el proper dijous, 21 de juliol, a les 21.00h, el capítol dedicat a Martorell del programa BenvinGust. La sèrie, produïda per Terramar, es va estrenar el 12 de maig i recorre 13 municipis del Baix Llobregat a través dels plats culinaris que xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta elaboren amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. El programa, presentat per Jordi LP, mostra una recepta i els llocs més emblemàtics de cada poble.

El capítol dedicat a Martorell tindrà una durada de 25 minuts i comptarà amb la intervenció del Restaurant Les Vinyes i el seu xef, Antonio Adamuz, qui elaborarà una recepta de carxofes del Prat amb salsa marinera, llagostí, pernil ibèric i acabat amb un foie ratllat per sobre.

A més, es posaran en valor alguns dels elements més emblemàtics del patrimoni martorellenc, com ara el pont del Diable i els museus de l’Enrajolada i Vicenç Ros, en què el presentador s’acompanya de l’il·lustrador Cesc Querol, que fa d’ambaixador. Les gravacions d’aquest episodi van tenir lloc entre els mesos de gener i febrer d’enguany.

BenvinGust està impulsat pel Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat. Els municipis de la comarca que hi participen són Collbató, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.