Fem Dansa, quatre dies plens d’activitats per promoure aquesta disciplina artística

1961

El festival Fem Dansa torna a Martorell per segon any consecutiu. La cita començarà el dijous 2 de novembre i es perllongarà fins el diumenge dia 5, en diferents escenaris de la població i amb activitats per a tots els públics. Promoure la dansa és la principal finalitat d’una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i a la què l’Ajuntament s’hi ha tornat a adherir.

Exhibicions de ball, espectacles, tallers i presentacions, vinculant tant companyies professionals com amateurs, es desplegaran durant 4 dies en diferents escenaris de la nostra població: la Biblioteca Martorell, l’auditori del Centre Cultural, els teatres El Foment i El Progrés, l’Ateneu de Can Carreras, el Mercat Municipal i la rambla de Les Bòbiles. Els estils que s’hi podran veure seran molt variats: des del swing, el claqué, el flamenc, el cabaret, la salsa o la bachata.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral, explica a Ràdio Martorell que el Fem Dansa potencia una disciplina artística que sovint queda relegada, i ho fa apostant per la visita de companyies professionals com la promoció de les escoles de dansa locals Martorell.