Festa del Roser 2 d’octubre

867

En el primer dissabte de la Festa del Roser, l’associació Nihon Tai-Jitsu ha ofert una sessió d’entrenament obert de defensa personal per a majors de 14 anys a les Instal·lacions Esportives Municipals. De 16.30 a 21.30 h, a l’avinguda del Camí Fondo, 18, la fundació Tutelar Som Capaços ha organitzat el Mercat Solidari de Roba i Joguines, que es repetirà diumenge de 10.00 a 14.00h.

A les 19.00h, al Camp de les Carolines ha començat un espectacle burlesc de quadre aeri i màstil xinès amb la companyia Paki Payà i l’espectacle Shake, shake, shake. I mitja hora més tard, a la sala Teatre d’El Progrés, tarda amb la millor música, diversió i jocs per poder gaudir per a adolescents amb el #BIGFRIDAYX GAME SHOW. També al Camp de les Carolines, a les 21.30h, Versot i cremada estàtica amb la Colla de Diables i Dracs de Martorell que hanpresentat els habituals Versots i acte de la Velleta de l’Any.

La nit ha acabat a la Sala Teatre d’El Progrés amb Tremendu Show, un espectacle inspirat en els programes de TV dels anys 90 i els 00, on el públic jove és el veritable protagonista.