El CN Martorell encara els últims mesos del 90è aniversari amb la presentació del nou curs

304
Presentació CN Martorell
Presentació CN Martorell

El Club Natació Martorell ha presentat aquest matí els esportistes del curs 2021-2022 a la Piscina d’Estiu, on s’hi ha traslladat per donar cabuda a tots els assistents, i reunir els nedadors i waterpolistes de la nova temporada. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha acompanyat, amb els regidors Gerard Mimó, Lluís Amat, Raquel Sans, Albert Fernández i Sole Rosende, la presidenta del club Eva Rodríguez i la resta de cos tècnic del club.

Enguany, uns 110 esportistes formen part del club, que va celebrar el 90è aniversari l’any passat i que ja ha engegat l’última dècada abans de fer els 100. Laia Tena i Queralt Velasco dirigeixen els tres equips de natació (benjamí, aleví i infantil) en una temporada on Velasco ha aterrat per reforçar aquesta secció. En wateropolo, el club suma més equips, sis en total, des de benjamí fins a absolut. El femení, dirigit per Rafa López, competirà a Lliga Catalana Primera Divisió en una competició que arrencarà el 17 d’octubre. En clau masculina, que torna a estar entrenat per David Torilo, els martorellencs jugaran a Tercera Divisió i el debut serà el 30 d’octubre.

Els esportistes del club han desfilat per la Piscina d’Estiu, on els assistents han pogut conèixer, de primera mà, tots els equips i els entrenadors de l’entitat, i s’han reunit per fer-se la foto de grup amb el cos tècnic del club i l’alcalde i els regidors. El club ha optat per aquest escenari per evitar que cap familiar quedés exclòs per motius d’aforament.

Un curs amb il·lusió pels nous reptes

Eva Rodríguez ha parlat d’un curs on “anem recuperant els rutines que ja teníem” i confia a incorporar esforços, també, des de la graderia, per poder animar els esportistes del club en les seves competicions.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

La presidenta del CN Martorell ha defensat que els integrant sdel club puguin compaginar l’esport i el seu dia a dia i proposa com a repte per a l’entitat sumar cares noves: “volem créixer en número d’esportistes i els esportistes han de sentir-se bé, també com a persones”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

L’entitat tancarà aquest any el 90è aniversari, que l’ha celebrat en format reduït a causa de la pandèmia i engega ja el 91. És previst que el Trofeu Massana, el primer gran torneig de la temporada, pugui celebrar-se de nou però encara ha de definir-se quin serà el seu format.