Finalitzen les obres de millora de l’aparcament de l’estació de RENFE

527
Obres de millora aparcament RENFE

Del 18 al 21 de juny, s’han dut a terme les obres de remodelació de l’aparcament de l’estació de RENFE. Els treballs han consistit en l’asfaltatge i repintat del ferm, així com la millora de l’enjardinament i dels elements perimetrals.

El pàrquing, de 9.300 metres quadrats de superfície, s’ha pavimentat de nou per tal d’eliminar les irregularitats del terra. Les places d’aparcament s’han repintat i s’ha aprofitat per eixamplar-les i fer-les més còmodes, augmentant-ne el nombre -470 aproximadament-en habilitar una zona fins ara en desús.

També s’ha tractat la jardineria, s’han retocat les vorades i s’ha fet el tancament de les illetes amb marmolina, com a la resta del poble. S’han pintat i endreçat tots els murs i perímetres de l’aparcament, i s’han soterrat unes línies aèries de telèfon.

“Vam arribar a un acord amb RENFE per pavimentar la zona del Park & Ride i millorar-ne la seguretat, per a que els usuaris de l’estació i els veïns del barri poguessin aparcar dignament. Estem molt contents amb el resultat, ja que ara la zona és molt més agradable”, ha expressat la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza.

Elisabeth Plaza, regidora de Serveis Urbans i Via Pública

La millora de l’aparcament de RENFE se suma a les tasques de remodelació dels carrers del barri de Can Carreras al voltant de l’estació: Sant Joan, Sant Lluís, Comerç i Gomis, que són a punt de quedar enllestides.