Fonollosa aconsegueix el compromís públic de Salut amb l’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

1802
Comín assegura que enguany es redactarà el projecte executiu d’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha aprofitat la visita al poble aquest dijous del conseller de Salut, Toni Comín, per obtenir-ne el compromís públic per fer possible l’ampliació que requereix l’Hospital Sant Joan de Déu per solucionar les mancances d’espai i de recursos i fer-los realitat el més aviat possible.

Els acords establerts aquest dijous entre el Departament de Salut, l’Ajuntament, la direcció i el patronat del centre han de garantir el futur d’aquest hospital amb 850 anys d’història, que actualment atén i és centre de referència de fins a 160.000 persones de 13 municipis.

Segons l’alcalde Fonollosa aquesta és “una reivindicació justa i necessària, que mantenim i defensem des de fa molt temps”, i que ara es concreta amb el compromís de la conselleria de Salut, que representa el conseller Comín.

“Vam demanar que visités el centre, ell s’hi va comprometre i ha vingut. I ara s’ha compromès a reformar-lo per assegurar que els propers 25 anys tinguem una assistència hospitalària encara de més qualitat i amb menys llistes d’espera”, ha declarat l’alcalde.

“Vam demanar que visités el centre, s’hi va comprometre i ha vingut. Ara s’ha compromès a reformar-lo”

El conseller Comín ha explicat que enguany es redactarà el projecte executiu d’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. El centre viurà una “ampliació important de les seves infraestructures, principalment de les urgències, l’hospitalització de dia, el bloc quirúrgic i el nombre de llits, perquè pugui seguir sent l’hospital de referència del Baix Llobregat Nord”.

Tant Salut com la direcció del centre i l’Ajuntament coincideixen que l’hospital obté molt bona nota pel que fa a la qualitat assistencial però que pateix l’estretor de les seves instal·lacions, l’ampliació de les quals és l’objectiu principal del compromís adquirit amb la visita d’aquest dijous.