Fonollosa: “El pare em va ensenyar que la feina ben feta, normalment, té premi”

1450
Míting Junts per Martorell Pavelló Esportiu Municipal

Junts per Martorell ha omplert aquesta nit la plaça del Pavelló Esportiu Municipal en el darrer míting de campanya. El candidat Xavier Fonollosa ha tingut el suport de l’exalcalde Salvador Esteve, la número 2 Soledad Rosende, i els joves Eloi Estopiñà, Marina Martínez, i la seva filla gran, Maria Fonollosa.

El candidat de Junts per Martorell s’ha centrat a explicar, des del seu punt de vista, “què significa ser alcalde del teu poble i quins requisits ha de tenir una persona per ser alcalde”. Ha admès que en un poble es fa poca política. “Un alcalde ha de treballar”, ha dit “per fer progressar el seu poble: ajudar a qui més ho necessita, preservar la cohesió i la bona convivència social dels seus veïns i veïnes,  i escoltar a tothom. I això no vol dir fer política, és fer poble”.

Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Fonollosa ha dit que aquests són els aspectes més importants, però que n’hi ha altres com són “conèixer el poble i la seva gent, estar al costat de les persones i treballar perquè se sentin orgulloses del seu poble i aquest és el nostre objectiu últim. La bona notícia és que això ho hem aconseguit. Cada vegada ens trobem més gent que se senten contents i orgullosos de dir que són de Martorell” ha manifestat l’encara alcalde de Martorell.

En aquestes eleccions, “el poble de Martorell s’hi juga molt”, ha matisat l’alcaldable de Junts per Martorell. “Martorell s’hi juga que vagi avançant pel bon camí o, per contra, que Martorell es torni a clavar, tiri enrere i es deteriori. Per això necessitem una victòria ampla per evitar aliances que ens enviïn a la banqueta com ja va passar al 2003”, ha manifestat Fonollosa.

Més enllà d’estar nerviós pels resultats de diumenge, Fonollosa ha reconegut tenir la consciència tranquil·la amb la feina que han fet perquè “hem pogut fer tot el que ens vam marcar ara fa quatre anys, tot i patir una pandèmia pel mig”. És per això que se sent optimista perquè, des de ben petit, “el meu pare sempre m’ha dit que si feia la feina ben feta, normalment, tens premi i nosaltres estem molt satisfets perquè creiem que hem fet la feina ben feta”.

L’alcaldable de Junts per Martorell també ha tingut paraules d’agraïment pels companys i tot l’equip de campanya i els membres de l’equip de govern que han treballat durant el mandat. Finalment, ha dedicat unes paraules emocionades a la seva dona i les seves tres filles.

L’encarregat d’obrir els parlaments ha sigut Salvador Esteve, la persona més veterana de la candidatura de Junts per Martorell, que va ser alcalde de Martorell durant 24 anys. Esteve ha començat el seu parlament felicitant l’equip de Xavier Fonollosa per “la campanya seriosa i positiva perquè s’han dedicat a explicar que han fet, com ho han fet i que esperen fer”, ha dit. Per Salvador Esteve, “Martorell va endavant i ha progressat molt, social, econòmicament, esportivament, culturalment i en tots els àmbits” i ha afirmat que “tenim un poble de primera línia”.

Salvador Esteve, exalcalde Junts per Martorell

Per Esteve, un poble tira endavant “perquè hi ha un gran equip de persones que hi treballa constantment i hi ha una persona que porta el timó de la nau. I a Martorell el tenim. Quan un poble no va endavant, va enrere” ha advertit i ha parlat de la importància del vot “tots són necessaris i ens heu d’acabar de convèncer als que encara no ho tenen clar”.

La número 2 de la llista de Junts per Martorell, Soledad Rosende, ha dit que ho tenen tot a punt per fer el viatge dels propers quatre anys, “un viatge que volem compartir amb tot el poble de Martorell”. Rosende ha dit que “tenim  el vagó, les persones, el full de ruta i les maletes. Unes maletes plenes d’emocions i de motivacions, de projectes i de capacitat de treball. I el més important, el millor maquinista, el Xavier Fonollosa”.

Seguint amb el seu viatge, Rosende ha dit que cal tenir el bitllet perquè sinó “altres persones aconseguiran entrar al vagó i no ens deixaran arribar al nostre destí perquè, tot i haver-hi altres maquinistes, aquests no han portat mai un tren, no saben conduir”.

Soledad Rosende, número 2 Junts per Martorell

Marina Martínez ha remarcat que “encara que molts no considerin la política una feina vocacional, en Salvador Esteve i en Xavier Fonollosa ens han ensenyat que sí que ho és. Per estar al capdavant de l’Ajuntament has de ser de Martorell, conèixer Martorell i estimar-te Martorell. Fonollosa i el seu equip de regidors han demostrat que reuneixen aquests requisits imprescindibles per portar el nostre poble. Amb ells Martorell avança i queda reflectit en aquests quatre anys de legislatura en què s’han dut a terme molts projectes amb l’objectiu de millorar la vida dels martorellencs i martorellenques”.

Maria Fonollosa, filla del candidat, ha expressat que “el meu pare porta més anys a l’Ajuntament que sent pare. Des que soc petita l’he vist en reunions, actes, visites d’obra. Jo pensava: per què ho fa? què li fa tenir tantes ganes i energia per dedicar hores i hores al seu poble?. A mesura que m’he fet gran ho he anat entenent tot”. “A casa és el que menys mana, però en realitat el mou el seu amor cap a Martorell. Quan parla del seu poble s’omple d’orgull i els ulls d’il·lusió”. “Ens ha ensenyat a estimar Martorell, però és molt fàcil estimar un poble que convida a viure’l, és molt fàcil estimar un poble que és l’enveja de la comarca”.

Maria Fonollosa, número 26 Junts per Martorell

“Crec en aquest equip perquè som els únics realment garantia de fer les coses ben fetes, amb veritable experiència, i els anteriors mandats, amb les seves corresponents gestions, ho avalen”. “Les nostres 250 propostes compten amb un apartat exclusiu per al jovent”. “Hem d’assegurar una bona gestió els propers quatre anys, per això és imprescindible que tots, també els joves, votem aquest diumenge a les urnes”, ha tancat Eloi Estopiñà.