Xavier Fonollosa explica les futures obres de Pep Ventura a comerciants i veïns de la zona

1416
Xavier Fonollosa presenta obres Pep Ventura a comerciants i veïns de la zona

L’alcalde Xavier Fonollosa va presentar ahir el projecte de reurbanització dels carrers Pep Ventura i Josep Pla als comerciants i veïns de la zona afectada, en una trobada que va tenir lloc al Pavelló Esportiu de Can Cases. Suposarà la remodelació d’un dels principals eixos viaris del poble, que connecta El Pla, Torrent dels Llops i Les Bòbiles, i enllaça la plaça Frederic Duran amb la rambla de Les Bòbiles, el punt amb més activitat comercial i dinamisme social del municipi.

L’actuació permetrà incrementar l’espai de passeig i estada de veïns i veïnes dels barris propers, es reordena l’aparcament i la circulació de la zona, es millora la seguretat viària i l’accessibilitat, s’incrementa la infraestructura verda i s’actualitzen les xarxes de serveis segons els nous criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Els treballs començaran el proper mes de juny i es dividiran en quatre fases aproximades. La primera serà de juny a agost, la segona d’agost a desembre, la tercera de desembre de 2021 a febrer 2022, i la quarta de febrer al maig de 2022.

La reurbanització suposarà una dinamització comercial d’aquest eix i l’ordenació de les activitats que ara es realitzen, amb l’objectiu que es converteixi en una nova àrea de centralitat, complementària a l’eix cívic-comercial de la rambla de Les Bòbiles.