Fonollosa: “Farem el possible perquè el CB Martorell jugui la temporada vinent a LEB Plata”

2622
Recepció CB Martorell
Recepció CB Martorell

L’equip de govern municipal ha rebut, aquest vespre a la sala de plens, el primer equip del Club Bàsquet Martorell, en homenatge a la millor temporada de la seva història. Els blaus han aconseguit l’ascens a LEB Plata, i han estat campions de la Lliga Catalana EBA i del Grup C de la Lliga EBA. L’alcalde Xavier Fonollosa s’ha compromès a fer costat el club per intentar fer realitat l’ascens de categoria.

“Farem el possible perquè vosaltres pugueu jugar a LEB Plata”, ha dit l’alcalde. “Ens hem reunit amb la junta directiva i farem una aportació econòmica més important, perquè tindreu un equip en un altre nivell. El club haurà de veure si amb aquesta aportació, que és més del doble del que rep tot el club ara, n’hi ha prou o no”. “Hem de discriminar positivament quan tenim un equip amb un nivell, però també hem de cuidar molt la resta d’equips i l’esport de base, ja que tenim més de 3.100 nens i nenes que practiquen esport federat”, ha subratllat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa ha clamat que “el CB Martorell ha guanyat totes les competicions en les quals hi jugava. Sou exemple d’un equip que, a banda de jugar molt bé a bàsquet, té molt bon vestidor i molt bon ambient”. “Avui a Martorell hi ha un gran equip i, probablement, molts altres s’emmirallaran en vosaltres. Sou la segona entitat amb més practicants d’esport federat”.

El president del CB Martorell, Miquel Fusalba, ha remarcat que “com a junta us dic que lluitarem fins l’últim minut per aconseguir el finançament i poder ser a LEB Plata. Si ho aconseguim, seríem el setè equip que juga a més alt nivell a Catalunya. Seria una fita important, però no ens hi conformem”.

Miquel Fusalba, president CB Martorell

Fusalba ha agraït la implicació dels jugadors, equip tècnic, entrenador, junta, afició i del Club Bàsquet ILC Manresa, amb qui hi estan vinculats. També als comerços i empreses patrocinadores, i a l’Ajuntament de Martorell pel seu suport incondicional. El president també ha dedicat el triomf al seu fill Jordi Fusalba, entrenador de l’equip cadet de bàsquet femení i exjugador del club, qui va morir sobtadament l’agost de l’any passat.

En acabar els parlaments, la regidora d’Esports, Belén Leiva, ha lliurat un obsequi al president del CB Martorell. Plantilla i equip de govern s’han fet una foto de família, i han gaudit de coca i cava al vestíbul de l’Ajuntament.