El prestigiós violinista Josep Colomé tancarà el cicle M’Clàssics a l’Enrajolada el 10 de juny

1865
Josep Colomé
Josep Colomé

El cicle M’Clàssics, promogut per la Regidoria de Cultura de i Joventuts Musicals de Martorell, arriba a la seva fi el proper dissabte 10 de juny. L’Enrajolada albergarà (19.00h) el concert del prestigiós violinista Josep Colomé, un concert estructurat en dues parts i en què s’interpretaran peces de Johann Sebastian Bach, Niccolò Paganini o Antoni Massana, entre d’altres. El preu de les entrades és de 10 euros a taquilla, mentre de que manera anticipada es poden adquirir a 8 euros a la Llibreria Miró (carrer de Francesc Santacana, 12) i a la Cafeteria Coco (carrer del Doctor Trueta, 1).

En la següent entrevista, realitzada per Aleix Palau, president de Joventuts Musicals de Martorell, Josep Colomé explica que serà “un concert diferent, en un escenari com l’Enrajolada que dona molt de joc, amb sales conservades a la perfecció i que tenen una acústica especial”. Destaca que “no serà un concert en què el públic segui i s’estigui quiet tota l’estona, sinó que en la primera part s’haurà de moure entre diferents escenaris”. Una de les principals novetats serà el fet que, per primer cop, es tocarà una obra dedicada per l’ocasió a Francesc Santacana Martorell”.

Nascut a Sabadell l’any 1979, Colomé va iniciar els seus estudis musicals als 4 anys amb el seu pare. Va debutar amb 16 dins el marc del XV Festival Internacional de Música de Torroella de Montgrí i des d’aleshores ha fet concerts a moltes ciutats europees i americanes. Als 18 es gradua dels Estudis Superiors de violí i música de cambra amb les màximes qualificacions, i obté tots els premis del Conservatori del Liceu. Després s’ha seguit formant a Freiburg i a Chicago, i ha rebut diversos reconeixements.