Les aventures de Tintín envairan aquest diumenge la plaça de les Cultures

1832

Martorell viurà diumenge una matinal destinada als amants de les aventures de Tintín. La plaça de les Cultures s’omplirà dels personatges d’Hergé que envolten la figura del popular còmic d’origen belga. Paral·lelament, la Biblioteca inaugurarà divendres l’exposició ‘Jo encara diria més’, un recull de llibres tintinarires en diferents llengües, de la col·lecció personal del martorellenc Ramon Artigues.

La Jornada Tintinaire de Martorell començarà, a les 11.00h, amb una trobada de cotxes tintinaires, que faran un ralli per Martorell i els voltants. Qui vulgui podrà fer-se fotografies al photocall amb els personatges del còmic, pujar al trenet tintinaire, o portar el seu gos fox-terrier i aconseguir un regal per a la seva mascota. També hi haurà concurs de dibuixos, exposició dels treballs realitzats, i una àmplia col·lecció dels productes relacionats amb el món de l’intrèpid periodista.

L’esdeveniment està organitzada per l’Ajuntament de Martorell, amb la col·laboració de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues (AMCAM), Amics del Ferrocarril de Martorell, Aula de Teatre, la botiga El Graner de la Vila i el suport del 1001 Associació Catalana de Tintinaires.

Com a complement a la jornada, demà divendres, a les 19.00h, s’inaugurarà a la Biblioteca Martorell l’exposició ‘Jo encara diria més’. Les llengües tintinaires amb el recull dels llibres de la col·lecció del martorellenc Ramon Artigues.

Programa Jornada Tintinaire

 

Jornada Tintinaire
Jornada Tintinaire