Germanor i somriures en la trobada anual d’exalumnes del Correa-Weglison al Parc de Can Cases

2901
6a Trobada d'exalumnes del Correa Weglison
6a Trobada d'exalumnes del Correa Weglison

Els exalumnes de l’escola Correa-Weglison van celebrar la seva trobada anual aquest dissabte a la tarda al Parc Forestal de Can Cases. A la crida n’hi van acudir uns 60, alguns dels quals havien anat a les primeres classes del centre, ara fa 74 anys. La concurrència va compartir una estona de berenar, ball, jocs i records.

Des de fa sis anys, una comissió d’ex alumnes de l’Escola Correa-Weglison –després coneguda com Escola Montserrat i actualment com a Institut Martorell- organitzen una trobada anual. Una estona per compartir records i vivències i fer que generacions diferents s’ho passin bé a través d’un nexe comú, aquest centre d’ensenyament amb tants anys d’història a la nostra localitat i que ha format a milers de martorellencs.

Seixanta exalumnes a la cita

Imma Jorba forma part de la comissió organitzadora de l’esdeveniment, al qual van assistir “unes seixanta persones. Berenem plegats, compartim jocs, xerrem i ballem. En definitiva ens ho passem bé tot barrejant diverses generacions. Tenim gent de totes les edats, des dels que han fet la cinquantena als que van assistir a les primeres classes del Correa i que tenen uns vuitanta anys d’edat”.

Imma Jorba, integrant de la comissió organitzadora de la trobada

Lluís Mora, un altre dels organitzadors, afegia que “la gent respon a la crida. Gràcies a les xarxes socials, hem aconseguit trobar molta gent de la que n’havíem perdut el rastre”.

Lluís Mora, integrant de la comissió organitzadora de la trobada

Alumnes que van estrenar el centre

Els exalumnes més veterans que van ser a la vetllada van ser el Vicenç Termes i la Maria Rosa Sitjas. En Vicenç, de 84 anys, recordava “el dia en el que vam començar les classes amb el senyor Servat, un gran professor que vam tenir en aquella època. Jo aleshores tenia 8 o 9 anys”.

Vicenç Termes, exalumne veterà del Correa

La Maria Rosa, de 79 anys, recordava també els inicis del Correa: “disfrutava molt, i l’únic que no m’agradava era fer gimnàsia i haver de cantar el cara al sol i tocar la bandera abans de començar les classes”.

Maria Rosa Sitjas, exalumna veterana del Correa

A la festa del Parc Forestal de Can Cases s’hi va apropar una estona l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa per saludar els exalumnes.